Nieuws

09.02.2023

Wintertoernooi J.V. Nintai groot succes!

Drukte, gezelligheid en sportiviteit dit weekend in onze dojo aan de Meidoornstraat in Raamsdonksveer tijdens het, door ons georganiseerde, Wintertoernooi.
Afgelopen Zaterdag vond het eerste Wintertoernooi van Judovereniging Nintai plaats. Dit toernooi, bedoeld voor judoka’s met weinig of geen wedstrijdervaring, werd voor de eerste keer in deze nieuwe opzet georganiseerd. Een gezellig en sportief samenkomen van verschillende verenigingen uit de omgeving waar ook ervaringen en kennis met elkaar gedeeld werden.
De voorbereidingen waren al een tijdje gaande. Uitnodigingen werden verstuurd, inschrijvingen vielen binnen, de tribunes werden geplaatst, prijzen besteld en de trainers gemobiliseerd. Ook werden de scheidsrechters, schrijvers en klokkers gevraagd en stonden de kantinedames deze dag klaar om voor de innerlijke mens van onze vrijwilligers en bezoekers te zorgen.
De ruim 80 judoka’s, tussen 5 en 16 jaar, werden in twee groepen verdeeld. Vooraf werden er 20 poules gemaakt, waarbij werd gelet op leeftijd en gewicht.
Om 11.30 uur werden de judoka’s van de eerste groep op de mat geroepen en konden ze aan hun wedstrijden beginnen. Er waren hele mooie partijen en dat was vaak genieten voor de vele toeschouwers. Vol trots ontvingen de winnaars hun prijs, allemaal dik verdiend!
De tweede groep ging om 13.00 uur van start en ook deze judoka’s streden vol overgave voor de prijzen die er te verdienen waren. Nadat alle partijen waren beslist werden de punten opgeteld en de prijzen uitgereikt.
Onze eigen judoka’s hebben allemaal hard gestreden voor de winst en hebben zeer mooie resultaten behaald. In de eerste groep was er een derde plaats voor Sam, Odix, Daan en Ayden. Zilver was er voor Stan, Justin, Tom en Jelte.
In de tweede groep was er een bronzen medaille voor Dominik, Robin, Raff, Jelle, Kim, Ties, Liam en Aron. Zilver was er voor Finn, Roan, Aybars en Bianca. Op de eerste plaats in hun poule eindigden Sem, Kik, Lars en Navan. Zij wonnen een mooie beker!
De organisatie bedankt nogmaals alle vrijwilligers die er mede voor gezorgd hebben, dat dit Wintertoernooi een groot succes is geworden. Wij kijken terug op een zeer mooi en sportief toernooi, zeker voor herhaling vatbaar.

Wintertoernooi groep2.jpgWintertoernooi1.jpgWintertoernooi3.jpg
WIntertoernooi2.jpg

Admin - 16:24 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.