Nieuws

19.04.2023

Ouder - Kind judo groot succes!

Afgelopen week was er een speciale training bij Judovereniging Nintai. Papa’s, mama’s, broertjes en zusjes gingen mee de mat op. Zaterdag was ook de paashaas in onze dojo om samen met de kinderen paaseieren te zoeken.
Wat was het ouder-kind judo afgelopen week een groot succes! Bijna al onze judoka’s hadden hun papa, mama, broer of zus meegenomen naar de training. Normaal kunnen de ouders tijdens de band- en slipexamens zien wat hun kind heeft geleerd, maar nu konden ze zelf ervaren wat je leert bij judo.

Na de warming-up leerde iedereen eerst een aantal valtechnieken, wel zo handig in de judosport! Er werden houdgreeptechnieken geoefend en daarna werd er flink gestoeid.
De kinderen vonden het fantastisch om verschillende technieken aan hun ouders, broers en zusjes te leren. Hoe leuk is het, als je je eigen papa of mama in de houdgreep kunt nemen? En dan die blije toetjes na de overwinning…. Geweldig!

Na de training ging groot en klein nog hard op zoek naar de gouden eieren, met iets lekkers erin, die de paashaas daar had verstopt. Iedereen heeft een ei gevonden!
Zowel de kinderen als de ouders hebben enorm genoten van deze ouder-kind training.
Ouder-kind judo ZAT1 8-4-2023 (2).jpgOuder-kind judo lach1 8-4-2023 (4).jpgOuder-kind judo ZAT2 8-4-2023 (3).jpgOuder-kind judo lach2 8-4-2023 (1).jpg

Admin - 14:14 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.