Nieuws

30.06.2022

Examens judovereniging Nintai een groot succes!

Na maanden trainen was het dan eindelijk weer zo ver. Afgelopen zaterdag waren de examens judo een feit.

Voor we met de examengroep begonnen waren eerst de jongste telgen van JV Nintai om 8.15 uur op de judomat aan het trainen. Bij JV Nintai is judo mogelijk vanaf 3 jaar. Onder het mom van stoeien en spelen worden deze kinderen de eerste judotechnieken geleerd, net als het juist rollen en vallen.

Om 9.00 uur mochten de oudere judoka’s de mat op. Sommigen waren wat zenuwachtig, omdat het de eerste keer was dat ze een examen judo deden. Voor de meer ervaren judoka’s was het een mooi meetmoment om hun vorderingen te laten zien. Het was warm en veel kinderen hadden rode gezichtjes tijdens het tonen van de worpen en de grondtechnieken. Bij al onze judoka’s verliep het soepel en correct.

Zeer tevreden reikte Sensei Charlotte de nieuwe gradaties toe aan de judoka’s. Voor iedereen was er een kort praatje, waarin werd beargumenteerd waar het behaalde resultaat vandaan kwam. Trots verlieten de judoka’s de dojo, samen met hun ouders en andere aanwezigen. Het was gezellig om, met publiek op de tribune, het examen af te kunnen nemen.

Als je geïnteresseerd bent in judo, dan mag je tijdens onze lessen altijd een kijkje komen nemen in de dojo. Neem hiervoor contact op via de website.

Examens juni 2022.jpg

Admin - 16:25 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.