Nieuws

30.01.2023

Onze judoka’s hebben geknald in Kaatsheuvel

Zondag 22 Januari was het eindelijk zover, de eerste wedstrijd van het jaar. J.V. Nintai was met 13 judoka’s aanwezig bij het Langstraat Toernooi in Kaatsheuvel en voor de meeste van onze judoka’s was dit hun eerste echte JBN toernooi.
‘s Ochtends gleden de eerste judoka’s al vroeg de kleedkamer in, want het was erg glad buiten. Eerst wegen en daarna een korte opwarming voor Marit, Sam en Katì, want zij gingen als eersten van start. Na een aantal wedstrijden was de grootste spanning eraf en konden zelfs de eerste medailles voor de judoka’s van Nintai worden opgehaald!
Hierna was het de beurt aan Navan, Odix, Aybars en Thijs. De coaches hebben genoten van de mooie partijen en de sportiviteit. Thijs verraste iedereen door in een zware poule echt zijn mannetje te staan!
Ook voor Justin en Rowin was het een hele ervaring op hun eerste toernooi. Ondanks de spanning hebben ze, met wat hulp van coach Chloe, mooi laten zien wat ze kunnen en daar zijn we dan ook erg trots op.
De dag werd afgesloten door Finn, Tieron, Tom en Lars. Deze heren hebben allemaal hard gewerkt en een paar mooie worpen laten zien. Uiteindelijk was het een mooie, sportieve dag met welverdiend (ere)metaal voor alle judoka’s van J.V. Nintai.
Op naar het volgende wedstrijd weekend! Zaterdag 4 Februari het Wintertoernooi in onze eigen dojo en Zondag 5 Februari het Kruikentoernooi in Tilburg.
Tom Lars en Tieron LTK 2023.jpgLars LTK 2023.jpgMarit 3e plaats LTK 2023.jpgFinn 4e plaats LTK 2023.jpgAybars 2e plaats LTK 2023.jpgJustin 4e plaats LTK 2023.jpg

Admin - 20:15 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen