02.06.2024

Streekontmoeting 25 mei 2025

Zaterdag 25 mei waren we met 12 judoka’s bij de streekontmoeting in Roosendaal.
In de eerste groep, om 13.00 uur, streden Robin, Navan, Odix, Sam, Noud, Vic, Ties, Kati en Jip vol enthousiasme.
Ze lieten mooie technieken en zelfs combinaties zien die we de afgelopen weken geoefend hebben.
De tweede groep startte om 14.30 uur en werd vertegenwoordigd door Justin, Sebas en Bianka. Zij zijn wat ouder dan de judoka’s in de eerste groep en lieten ook diverse mooie worpen zien.
Met trots kunnen we melden dat Justin, Robin en Navan de eerste plaats behaalden!
Alle deelnemers hebben fantastisch gepresteerd en waardevolle wedstrijdervaring opgedaan.
Gefeliciteerd aan alle judoka’s en dank aan de supporters voor hun aanmoedigingen!

Streekontmoeting 25 mei 2024.jpgStreekontmoeting1 25 mei 2024.jpg

Admin - 17:25 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

Judoclininc bij Judoclub Drunen

Op zondag 26 mei waren we uitgenodigd bij Judoclub Drunen voor een judoclininc van twee echte professionals.
Een aantal van onze judoka’s zijn hier geweest en zij hebben héél veel geleerd van Geke van de Bergh en Faye Hensen.

Judoclininc Drunen 2024.jpg

Admin - 17:15 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

18.04.2024

Vooortaan geen rondslingerende schoenen of slippers meer in de dojo!

Dankzij Nouwens Interieur B.V. is onze dojo voortaan een stuk meer opgeruimd.
Zij hebben voor ons schoenenkasten op maat gemaakt en deze aan aan gesponsord.
Onwijs bedankt! We zijn er héél blij mee!

Nouwens Interieur b.vjpgSchoenenkast1.jpgSchoenenkast2.jpg

Admin - 19:13 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

30.01.2024

Band- en slipexamens januari 2024

Al onze judoka’s hebben vorige week hun band- of slipexamen gedaan en wat hebben ze hun best gedaan.
Iedereen heeft zijn volgende slip of band dik verdiend! We zijn onwijs trots op hen allemaal!
Examens jan 2024.jpg

Admin - 16:35 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

27.09.2023

Top Veerse Dag voor Judovereniging Nintai

Op zaterdag 16 september waren we met Judovereniging Nintai aanwezig op de Veerse Dag.
We hadden een mooie plek toegewezen gekregen en al vroeg werden de matten op hun plek gelegd.
Veel van onze judoka’s kwamen deze dag helpen om iedereen die langs kwam te laten zien wat judo is.
Er werden verschillende spellen gedaan en de kinderen die wilden, kregen een judojas aan en mochten lekker meedoen.
Vele blije gezichten waren er te zien op onze judomatten! Alle kinderen die op de mat kwamen mochten ‘judoband trekken’ en vonden daar een flyer voor gratis proeflessen bij onze vereniging. We hebben heel veel mensen rondom onze judomatten mogen verwelkomen en de eerste inschrijvingen van nieuwe leden zijn al binnen!
Iedereen onwijs bedankt voor zijn/haar inzet, met zijn allen hebben we er een zeer geslaagde dag van gemaakt!
Veerse Dag 2023-1.jpgVeerse Dag 2023-2.jpgVeerse Dag 2023-3.jpgVeerse Dag 2023-4.jpg

Admin - 15:33 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen