Nieuws

06.06.2022

Judoka’s Nintai knallen op Hajimé

Gespannen koppies, volledige concentratie en vele mooie wedstrijden voor onze judoka’s tijdens de Hajimé in Waalwijk.
Zaterdagmiddag was het maandelijkse Hajimé toernooi in Waalwijk. Dit is een onderling judotoernooitje, waar jonge judoka’s op een leuke en gezellige manier bekend worden met de judoregels en het judospel. Behaalde punten worden steeds opgeteld, waarmee er vaantjes, medailles en bekers gewonnen kunnen worden.
In de eerste groep waren het Aybars, Mirthe en Thijs die de strijd aan gingen met hun tegenstanders. Voor alle drie waren er gelijke tegenstanders en waren er mooie wedstrijden te zien. Aybars haalde de 120 punten en hiermee zijn groene vaantje!
Hierna was de tweede groep aan de beurt. Finn had vier pittige tegenstanders, maar wist toch één partij zeer mooi te winnen. Ine gaf zich zomaar niet gewonnen en had een paar mooie, lange partijen. Mick wist bijna al zijn wedstrijden te winnen en mocht zijn zwarte vaantje in ontvangst nemen bij zijn behaalde 240 punten. Drie rode, vermoeide, maar tevreden koppies zaten na de prijsuitreiking in de auto naar huis.
Op 21 Mei staat de volgende Hajimé gepland en gaan we er samen weer een gezellige, sportieve en leerzame middag van maken.

Ine, Mick en Finn.jpgMyrthe en Aybars.jpg

Admin - 10:09 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.